Les Alpages De Chantel

Chalet-appartement Les Alpages de Chantel ? Arc 1800 Chalet-appartement Les Alpages de Chantel ligt aan de piste, in een bosrijke omgeving, een klein stukje boven Arc 1800. Het leuke aan deze ligging is dat je vanuit je appartement meteen op de ski's stapt! Terug kom je met een skilift, ?

Vanaf €380,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Chalet-appartement Village Montana Plein Sud

Chalet-appartement Village Montana Plein Sud
Snowtime.nl

Chalet-appartement Village Montana Plein Sud ? Val Thorens Chalet-appartement Village Montana Plein Sud ligt direct aan de piste, op een prachtige locatie onderin Val Thorens. Je skiet zo naar de Funitel de Péclet of één van de andere liften. Hier bevindt zich ook meteen de kinderweide ?

Vanaf €503.00 Meer informatie Boek reis

Résidence Altineige

Résidence Altineige
Snowtime.nl

Résidence Altineige ? Val Thorens De code in de foto's komt overeen met de studio/appartement-code in de prijstabel. Résidence Altineige ligt op een steenworp afstand van de pistes van Val Thorens. Bij voldoende sneeuw kan je tot aan de deur skiën. Vanuit de résidence loopt een loopbrug ?

Vanaf €283.00 Meer informatie Boek reis

Residence Chalet 6 Quartier Balcons

Residence Chalet 6 Quartier Balcons
Sunweb Winter

Op een prachtige locatie bovenin Val Thorens vind je Residence Chalet 6 Quartier Balcons. Hier vandaan heb je een schitterend panoramisch uitzicht over het lager gelegen dorp en de bergen. De résidence bevindt zich direct aan de piste, dus je eerste afdaling is hier altijd dichtbij. De inrichting van de appartementen kan verschillen, maar allemaal zijn ze comfortabel en gezellig ingericht. Met het centrum op loopafstand is ook de après-ski geregeld. In Val Thorens is er 's avonds altijd wel ergens een feestje.

Vanaf €319.00 Meer informatie Boek reis