Contact

Neem contact met ons op

Contact Info

Heb je een vraag of opmerking over ski-aanbieding.nl, schroom dan niet maar neem contact met ons op. Door middels van het onderstaande contactformulier kunt u ons een bericht sturen. Onze mederwerkers staan voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden

Stuur een bericht
    Veel gestelde vragen

    Ski-aanbieding.nl handelt zelf geen boekingen af, Het boeken van een reis vindt plaats bij één van onze vakantiepartners die zijn aangesloten bij de ANVR en/of SGR.

    Wij van ski-aanbieding.nl hebben een aantal reisorganisaties geselecteerd waarmee wij samenwerken. Wij maken vervolgens een selectie van de beste aanbiedingen naar de mooiste skigebieden. Je komt bij ons dagelijks nieuw aanbiedingen en lastminutes tegen.
    Heb je een reis gevonden, klik dan op de buttom om de reis te boeken. Je wordt vervolgens doorgelinkt naar de site van de betreffende reisorganisatie waar je vervolgens de reis kunt boeken.
    Indien je genoodzaakt bent om een reeds beboekte reis te annuleren, dan dien je contact op te nemen met de reisorganisatie waar de reis is geboekt. Ski-aanbieding.nl kan zelf geen reizen annuleren.