Disclaimer

Disclaimer

Ski-aanbieding.nl stelt bezoekers in staat om eenvoudig de door hen gewenste informatie over wintersportvakanties en skiarrangementen van verschillende touroperators  te verkrijgen. De bezoeker kan de gevonden aanbiedingen onderling vergelijken en direct online boeken bij de betreffende touroperator.

De inhoud van de op ski-aanbieding.nl gepubliceerde pagina`s is afkomstig van derden. ski-aanbieding.nl dan ook niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de inhoud.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. De gebruikers van de website ski-aanbieding.nl doen dat geheel op eigen risico. Ski-aanbieding.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele ontstane schade ontstaan door gebruik te maken van onze website.

De afhandeling van via ski-aanbieding.nl gevonden reizen komt geheel voor de verantwoording van de door de bezoeker geselecteerde aanbieder(s).

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze contactpagina.