Een wintersport naar Excellent Hotel Daria-I Nor zorgt er in één keer voor dat alle stress van je af glijdt. Het leven van alledag is hier ver weg. Pal aan de piste en op 700 meter van het centrum van Alpe d’Huez ligt het perfecte toevluchtsoord met de absolute wow-factor. Verwennerij van de bovenste plank is hier standaard en dat zie je onder meer aan het bekwame personeel, de gastronomische restaurants, een spa van 800m² en de imposante vergezichten.
In de luxe kamers hangt een serene sfeer waar je kunt genieten van je privacy. Er is gebruik gemaakt van verfijnde decoratie van edele materialen, welke zorgvuldig geselecteerd zijn. Door de A-locatie en je riante balkon heb je een fabulous view en kun je de zon achter de berg zien zakken, terwijl je met volle teugen geniet van een goed glas wijn. Op de kingsize bedden val jij makkelijk in slaap na een lange dag en word je weer uitgerust wakker, klaar voor een nieuwe dag.
Niets is fijner dan ontstressen in de wellness. Dat kan in de fenomenale spa van hotel Daria-I Nor. Hier is maar liefst 800m² gewijd aan jouw welzijn en ontspanning. Van een duik in het heerlijk warme binnenzwembad tot een relax-sessie in de steamroom of het boosten van je immuunsysteem bij de zoutmuur of ijsfontein. Of verwen jezelf met een behandeling van het prestigieuze Zwitserse anti-ageing cosmeticamerk Valmont. Ga liggen op een van de comfortabele bedjes in de rustruimte, sluit je ogen en laat het dagdromen beginnen.
Culinaire liefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Chefkok Stéphane Tarabla is in charge in restaurant L’Améthyste. De keuken van het restaurant biedt elegante en royale gerechten, die op subtiele wijze de smaken van de bergen en die van de zee combineert. Wijnproevers worden uiteraard niet buitengesloten en kunnen kiezen uit een zeer grote selectie van meer van 1000 labels. In restaurant La Table du Daria-I Nor kun je niet alleen genieten van lange lunches aan de piste, maar het bied je ook een warme en authentieke sfeer, waar de focus ligt op rustieke en moderne gerechten tijdens het diner. De chef-kok vindt klassiekers opnieuw uit met fantasie en bied je traditionele recepten opnieuw aan. Dat wordt een feestje voor je smaakpapillen.